nieuws

Valvoline gaat wereldwijd smeermiddelen leveren aan LiuGong

Materieel

Valvoline gaat wereldwijd smeermiddelen leveren aan LiuGong

LiuGong en Valvoline hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Valvoline gaat smeermiddelen leveren aan de Chinese fabrikant voor alle markten buiten China, waaronder dus ook Europa en Nederland.

Topmannen van LiuGong en Valvoline toonden zich bij de ondertekening van de overeenkomst verheugd over de samenwerking. ‘Dit is een nieuwe stap in onze missie om complete oplossingen te bieden voor onze klanten’, zei Zeng Guang’an, voorzitter van Guangxi Liugong Group en Guangxi Liugong Machinery.

Gebruikers bouwmaterieel vragen altijd om lage kosten

Kevin Thieneman, vicepresident Strategie en Aftermarket bij LiuGong, benadrukte dat gebruikers van bouwmaterieel altijd vragen om zo laag mogelijke kosten.

‘LiuGong hanteert al een heel scherpe aanschafprijs. De samenwerking met Valvoline stelt ons en onze dealers in staat om de levensduur van de machines te verlengen’, aldus Thieneman.

Craig Moughler, vicepresident bij Valvoline, beklemtoonde dat de smeermiddelenfabrikant al langere tijd op veel plekken samenwerkt met LiuGong. ‘Wij kijken ernaar uit om deze samenwerking verder uit te breiden.’

Bekijk HIER het BouwMachines Merkdossier over LiuGong.

 

Reageer op dit artikel