nieuws

Recycling Diemen zet Ljungby Maskin L11 in

Materieel

Recycling Diemen zet Ljungby Maskin L11 in

Recycling Diemen, een dochteronderneming van Milieu Service Nederland, heeft een Ljungby Maskin L11 wiellader in gebruik genomen. Het recyclingbedrijf koos voor Ljungby Maskin vanwege de goede prestaties en de duurzaamheid van de machine.

De Ljungby Maskin vervangt bij Recycling Diemen een shovel met een kleinere capaciteit. De machine voldeed niet meer en daarom ging het bedrijf op zoek naar een grotere wiellader. De keus viel op een Ljungby Maskin L11. De machine is gespoten in de bedrijfskleur en voorzien van een extra camera, bluespot en flitslampen op de achterruit. 

Recycling Diemen verwerkt papier, plastic, hout, puin en oud ijzer tot verwerkbare afvalstromen voor recyclingpartners.

Bekijk hier het BouwMachines Merkdossier over Ljungby Maskin. 

Reageer op dit artikel