nieuws

Liebherr Ehingen levert 10.000ste gebruikte kraan

Materieel

Liebherr Ehingen levert 10.000ste gebruikte kraan
De 10.000ste gebruikte Liebherr kraan bij de fabriek in Ehingen, voordat deze op transport is gezet naar Australlië.

De fabriek van Liebherr in Ehingen heeft de 10.000ste gebruikte kraan uitgeleverd. Deze machine, een Liebherr LTM 1350-6.1 mobiele kraan, is gekocht door het Australische MCG Cranes.

MCG Cranes koos mede voor een gebruikte mobiele kraan, omdat de levertijden voor een nieuwe LTM1350-6.1 oplopen. MCG Cranes startte in 2006 met één enkele kraan. Dertien jaar later heeft het familiebedrijf 90 rups- en mobiele kranen en meer dan 40 torenkranen in het machinepark. De aangeschafte LTM 1350-6.1 is nu de grootste ruwterreinkraan van MCG Cranens. De 350-tonner zal veelvuldig worden ingezet voor het opbouwen en ontmantelen van de eigen torenkranen.

Tekst gaat verder onder de foto.

Liebherr LTM1350-6.1

De eerste klus voor de gebruikte Liebherr kraan in Australië.

Grootste in de verkoop van gebruikte kranen

Liebherr stelt niet alleen marktleider te zijn in het segment mobiele kranen, maar ook de grootste te zijn als het gaat om de verkoop van gebruikte kranen. Gebruikte kranen worden door Liebherr vóór verkoop grondig geïnspecteerd en getest. Desgewenst kan Liebherr de configuratie van de kraan aanpassen. Ook kan de gebruikte Liebherr kraan van een andere kleur en nieuwe belettering worden voorzien.

Lees hier het BouwMachines Merkdossier over Liebherr.

Reageer op dit artikel