nieuws

10 DAF-betonmixers met Veldhuizen WS voor A. Jansen

Materieel

10 DAF-betonmixers met Veldhuizen WS voor A. Jansen

A. Jansen BV uit Son heeft tien nieuwe DAF-trucks met betonmixeropbouw in gebruik genomen. De trucks zijn geleverd door Truckland. De 12 kuubs opbouw is verzorgd door Mulder. De DAF-trucks hebben met hun 8×4 configuratie een nuttig laadvermogen van 27 ton.

De 10 DAF-betonmixers zijn door Veldhuizen uitgevoerd met een volledig mechanisch stuursysteem. A. Jansen ondervond voorheen probelemen het elektrische stuursystemen van de vierde as. Deze storingen ontstonden door zuur dat gebruikt wordt bij het schoonmaken van de betonmixers.

DAF-betonmixerDAF-betonmixer met eenvoudige instap  

A. Jansen koos voor de DAF CF met de 11 liter motor met 450 pk. Dit voertuig heeft een lagere opbouwhoogte,wat resulteert in eenarbovriendelijke instap via slechts twee treden. Met deze keuze heeft A. Jansen nu betonmixers die voldoen aan alle eisen van het bedrijf. De voertuigen zijn wendbaar, hebben een hoog laadvermogen en een eenvoudige instap.  

Reageer op dit artikel