nieuws

Tiende Volvo betonmixer voor Hagen in twee jaar

Materieel

Tiende Volvo betonmixer voor Hagen in twee jaar

Hagen Beton heeft opnieuw een Volvo betonmixer aan zijn vloot toegevoegd. Het is voor het bedrijf uit Weesp de tiende Volvo betonmixer in twee jaar.

Hagen Beton produceert en distribueert betonmortel voor allerlei verschillende toepassingen, zoals wegenbouw, bruggen en viaducten, woning- en utiliteitsbouw en stallen. Voor het transport worden steeds meer Volvo betonmixers ingezet.

Hagen kan laadvermogen optimaliseren door 10-tons gestuurde assen

De afgelopen jaren nam Hagen Beton stapsgewijs tien Volvo betonmixers in gebruik. Het ging om zeven Volvo FM 450 8×4-betonmixers, één Volvo FM 460 8×4-betonmixer en twee Volvo FM 460 10×4 TAG-XL-betonmixers met gestuurde naloopas in gebruik.

‘Volvo-trucks hebben zwaardere, 10-tons gestuurde assen. Daardoor kunnen we het laadvermogen optimaliseren bij het vervoeren van betonmortel’, zegt Robert Hagen van Hagen Beton. ‘Ander voordeel is dat configuraties af-fabriek geleverd worden en er geen aanpassingen aan het chassis hoeven te worden gedaan voor de opbouw van de betonmixer van Mulder Europe. Dat betekent een snellere doorlooptijd.’

Betoncentrale sinds 2003 onderdeel  van Hagen

Hagen Beton is onderdeel van de Hagen Groep, een bedrijf dat sinds 1920 bestaat en gespecialiseerd is in weg-, water-, woning- en utiliteitsbouw. De betoncentrale is sinds 2003 onderdeel van het bedrijf. Het wagenpark bestaat uit 40 rijdende eenheden, waarvan 12 Volvo-trucks.

Lees HIER meer berichten over betonmixers.

 

Reageer op dit artikel