nieuws

Rotar levert tien sloop-/sorteergrijpers aan Next Rental

Materieel

Rotar levert tien sloop-/sorteergrijpers aan Next Rental

Next Rental heeft tien sloop-/sorteergrijpers besteld bij Rotar. Een uitbreiding van de samenwerking ligt in het verschiet. Next Rental denkt voor de nabije toekomst ook aan vergruizers en betonscharen van Rotar.

Het contact tussen Next Rental en Rotar International werd gelegd op de Infra Relatiedagen. Arjon den Breejen en Linda de Groot van Next Rental bezochten toen onder meer de stand van Rotar. Dit leidde tot de aanschaf van acht sloop-/sorteergrijpers. Nadat deze onlangs werden uitgeleverd, volgde een bestelling van nog eens twee exemplaren.

Grijpers voor kranen van 14-18 ton, 20-28 ton en 35-48 ton

Next Rental investeerde in vier RG 15-N grijpers met geïntegreerde CW-adapter voor kranen van 14 tot 18 ton. Daarnaast werden vier RG 28-N grijpers aangeschaft voor kranen in de klasse van 20 tot 28 ton.

Bij de aflevering van deze acht grijpers kreeg Rotar de opdracht voor nog eens twee RG 48-N grijpers voor kranen van 35 tot 48 ton.

Alle grijpers zijn gespoten in de blauwe huiskleur van Next Rental en voorzien van dubbele draaimotoren.

LEES OOK: Boverhoff test nieuwe Rotar RCC-betonschaar 

 

Reageer op dit artikel