nieuws

Compact Rent: na 56 Cats nu 60 nieuwe Volvo’s

Materieel

Compact Rent: na 56 Cats nu 60 nieuwe Volvo’s

Compact Rent blijft investeren in de uitbreiding en verjonging van zijn vloot. Begin mei kwam de verhuurder in het  nieuws met de aankoop van 56 Caterpillars. Ditmaal investeert het in Beneden-Leeuwen gevestigde verhuurbedrijf in 60 nieuwe Volvo’s.

Compact Rent heeft gekozen voor een breed scala machines uit de compacte lijn van Volvo. Het gaat om minigravers van 1,8 tot 4 ton, midigravers van 5 tot 9 ton en wielladers in de klasse van 4 tot 10 ton. De machines zijn geleverd door Volvo Compact-dealer Rens de Bruijn.

Hydraulische snelwisselaar, drie bakken en sloopsorteerfunctie

De nieuwe machines zijn uitgevoerd met een hydraulische snelwisselaar, drie bakken en een sloopsorteerfunctie. In de klasse vanaf 3,5 ton beschikken ze over airconditioning. Een aantal machines is uitgerust met een maaikorffunctie.

Vloot van Compact Rent telt 350 machines

Mede-eigenaar Johannes van der Veer van Compact Rent is positief over Volvo: ‘De kwaliteit en de productietijd van deze machines zijn erg goed. Verder zijn Volvo’s makkelijk te onderhouden machines met een hoge restwaarde. Daarnaast zijn we erg te spreken over de service en fijne samenwerking met Rens de Bruijn.’

De vloot van Compact Rent bestaat uit 350 machines.

LEES OOK: Compact Rent investeert in 56 nieuwe Caterpillars.

 

Reageer op dit artikel