nieuws

Case grader voor Aduco Nederland

Materieel

Schmidt Bouwmachines heeft een Case CX856C AWD grader geleverd aan Aduco Nederland in Ede. De machine zal voornamelijk worden ingezet voor profileerwerkzaamheden in de wegenbouw.

Case grader voor Aduco Nederland

Machinist Jan Reuvers is erg tevreden over het comfort, de kracht en de productiviteit van de grader. Dankzij het GPS-systeem kan tot op de millimeter nauwkeurig gewerkt worden. De Case heeft een low profile cabine; dankzij de beperkte hoogte kan de machine eenvoudig getransporteerd worden.

Case grader voldoet aan Stage IV

De grader is voorzien van extra LED-werkverlichting en een achteruitkijkcamera. Door Groeneveld is een automatisch vetsmeer TWIN-systeem opgebouwd. De machine voldoet aan de Stage IV emissienorm zonder gebruik te maken van een roetfilter.

Bekijk HIER het BouwMachines Merkdossier over Case.

Reageer op dit artikel