nieuws

Veenman Westland kiest knikladers van Giant

Materieel

Veenman Westland kiest knikladers van Giant

Het gww- en groenverzorgingsbedrijf Veenman Westland heeft geïnvesteerd in twee nieuwe Giant knikladers. De machines worden ingezet voor uiteenlopende werkzaamheden.

Veenman zocht een machine die geschikt was voor onder meer het aanvoeren van pakken stenen en zand, het vlak zetten van de ondergrond, en het uitrieken van tegels. Verder moest de machine eenvoudig in gebruik zijn, omdat al het personeel ermee moet kunnen werken. De keuze viel op een Giant V5003 X-TRA HD, te zien op de foto boven dit artikel.

Keuze voor Giant vanwege ‘hoog laadvermogen en beperkt gewicht’

Volgens Geert Veenman viel de keuze mede op Giant vanwege ‘het hoge laadvermogen in vergelijking met het beperkte gewicht’. De machine is uitgerust met diverse opties, waaronder een automatisch smeersysteem, en led-, werk- en flitslampen. De V5003 X-TRA HD wordt ingezet als extra machine.

Aansluitend investeerde Veenman ook nog in een Giant D332SWT X-TRA ter vervanging van een andere machine. Na het nodige proefdraaien werd de knoop doorgehakt. ‘Het voordeel is dat aanbouwdelen als een veegbezem en stenenklem tussen beide knikladers uitwisselbaar zijn’, zegt Veenman.

De machines zijn voor Veenman het visitekaartje

Veenman probeert zoveel mogelijk eenheid in zijn machinepark te houden. Machines worden ook gespoten in de groen-witte huiskleuren van het in Honselersdijk gevestigde familiebedrijf. Veenman ziet zijn materieel als het visitekaartje van het bedrijf.

De service en het onderhoud lopen via Giant-dealer Den Hartog Bouwmaterieel in Montfoort, waar Veenman al vijftien jaar klant is.

Bekijk HIER meer berichten en achtergrondartikelen over Tobroco-Giant.

Twee keer per week de gratis nieuwsbrief van BouwMachines ontvangen? Schrijf u hier in.

 

Reageer op dit artikel