nieuws

Aannemer Harteveld zweert na 35 jaar nog steeds bij Kubota

Materieel

Aannemer Harteveld zweert na 35 jaar nog steeds bij Kubota

Aannemersbedrijf A. Harteveld & Zn. heeft twee nieuwe Kubota graafmachines in gebruik genomen. Het bedrijf uit het Zuid-Hollandse Den Hoorn kocht er een uitgebreide reeks aanbouwdelen bij, om zoveel mogelijk verschillende werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Het 57 jaar geleden opgerichte Harteveld is al tientallen jaren klant bij Kubota-importeur Meerman in Vlaardingen. In het begin kocht de aannemer hier waterpastoestellen, meetapparatuur en GWW-gereedschappen. In 1984 nam Harteveld zijn eerste Kubota graafmachine af, een KH60.

KX037-4 en KX019-4GL voorzien van sloop/sorteerfunctie

Nu, 35 jaar later, viel de keuze van Harteveld op een KX037-4 en een KX019-4G. Door de jaren heen schafte de aannemer behalve de KH60 en de twee nieuwste machines, onder meer ook een KH41, een KH66, een KX161-2,een  KX91-2 en een KX41-2 aan.

De nieuwe KX037-4 en KX019-4GL zijn voorzien van een sloop/sorteerfunctie. Ze zijn in de bedrijfskleuren gespoten en vervangen de KX91-2 en de KX41-2.

Bekijk HIER het BouwMachines Merkdossier over Kubota.

Twee keer per week de gratis nieuwsbrief van BouwMachines ontvangen? Schrijf u hier in.

 

Reageer op dit artikel