nieuws

Nieuwe Dynapac SD2500CS voor asfaltverwerker Klompé

Materieel

Nieuwe Dynapac SD2500CS voor asfaltverwerker Klompé

Van der Spek Vianen heeft een Dynapac SD2500CS afgeleverd bij Asfaltverwerking Klompé in Wilsum. Klompé verhuurt asfaltsets en voert ook zelf asfaltwerken uit.

De Dynapac SD2500CS is uitgevoerd met een Cummins QSB 6.7-C200 Tier 4-final motor met een vermogen van 149 kW.

SD2500CS kan op afstand worden uitgelezen

De motor is uitgevoerd met Vario Speed. Dit zorgt ervoor dat de motor en het hydraulisch vermogen worden afgestemd op de uit te voeren werkzaamheden.

De optie Dyn@link is standaard geïntegreerd in de machine. Hiermee kan de machine op afstand worden uitgelezen en zijn brandstofverbruik, plaatsbepaling en de machineparameters direct inzichtelijk.

Stoel machinist kan 50 centimeter worden uitgeschoven

De SD2500 is voorzien van een hydraulisch verschuifbaar platform. Hierdoor kan de stoel van de machinist 50 centimeter buiten de machine uitgeschoven worden, zowel links als rechts.

De Dynapac SD2500CS is uitgevoerd met een V6000TVE afwerkbalk. Deze balk heeft een basisbreedte van 3.0 meter en is hydraulisch uitschuifbaar tot 6.0 meter. De maximale werkbreedte van deze balk bedraagt 9,70 meter.

In de werkplaats bij Van der Spek is de SD2500CS verder aangepast. Zo is extra led-verlichting opgebouwd en heeft de machine  in hoogte verstelbare zijschotten.

Lees hier meer berichten over Dynapac.

Twee keer per week de gratis nieuwsbrief van BouwMachines ontvangen? Schrijf u hier in.

 

 

 

Reageer op dit artikel