nieuws

Kramer en Wacker Neuson tonen elektrische minigraver en wieldumper

Materieel

Kramer en Wacker Neuson tonen elektrische minigraver en wieldumper

Kramer en Wacker Neuson presenteren zich deze week gezamenlijk op de Bauma. Het accent ligt op hun ‘nul emissie-boulevard’, waar het elektrische productportfolio wordt geshowd. Hieronder zijn elektrische wielladers, minigraafmachines en dumpers. 

De nieuwste toevoegingen aan het assortiment zijn de accutrilstamper AS60e en de accutrilplaat AP2560e.

Andere nieuwe producten in het emissievrije assortiment zijn de volledig elektrische minigraafmachine EZ17e van Wacker Neuson (zie foto boven aan dit artikel) en de elektrische wieldumper DW15e. De E17e is een binnendraaier en vanaf eind 2019 verkrijgbaar.

Nieuwe telescoopwiellader Kramer

Het is niet alleen maar elektrisch wat de klok slaat. Kramer lanceert in München een nieuwe telescoopwiellader in de klasse van 9 tot 11 ton: de 8145T (zie foto hiernaast). Het bedrijfsgewicht is 11.170 kg, het laadvermogen 5500 kg. 

 Zoals bij alle modellen uit de 8-serie, Kramers paradepaardje, zijn vierwielaandrijving en voorasbesturing standaard beschikbaar.

De 8145T is naar verwachting verkrijgbaar vanaf augustus 2019. 

Klik hier voor meer nieuwsberichten en achtergrondartikelen over de Bauma.

Twee keer per week de gratis nieuwsbrief van BouwMachines ontvangen? Schrijf u hier in.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel