nieuws

Hyundai showt op Bauma zes splinternieuwe machines

Materieel

Hyundai showt op Bauma zes splinternieuwe machines

Op een ruim 2.700 vierkante meter grote stand showt Hyundai op de Bauma vijftien machines, waaronder zes splinternieuwe machines en diverse nieuwe Stage V-modellen. Hyundai gaat daarbij voor het ‘Hyundai-effect’, zo stelt de machinebouwer.

De ‘wow’-factor wordt volgens de fabrikant gerealiseerd door ultramoderne machines en innovatieve technologie, maar ook door het uitgebreide dealernetwerk, prima service en uitstekende beschikbaarheid van reserve-onderdelen in Europa.

Aanvulling op assortiment compacte graafmachines

De nieuwe HX10 A van 1 ton en de HX85A CR van 8,5 ton vullen het assortiment compacte graafmachines aan. De line-up omvat daarnaast ook de nieuwste modellen van de Stage V-conforme graafmachines en wielladers: de HX85A CR, HX220A L, HX300A L en HL960A.

De nieuwe HX900 L vervangt de R800LC-9. De HX900 L (zie foto) is de op één na grootste Hyundai graafmachine, na de R1200-9 van 120 ton. 

‘Stage V meer dan alleen een upgrade van de motor’

Hyundai meldt dat het bij de nieuwe Stage V-machines gaat om meer dan alleen een upgrade van de motor. De machines zijn op tal van punten verder verbeterd, bijvoorbeeld als het gaat om brandstofefficiency, productiviteit, veiligheid en gebruiksgemak. 

Klik hier voor meer nieuwsberichten en achtergrondartikelen over de Bauma.

Twee keer per week de gratis nieuwsbrief van BouwMachines ontvangen? Schrijf u hier in.

 

 

Reageer op dit artikel