nieuws

Demarec presenteert MQP-30 met C-bek 

Materieel

Demarec presenteert MQP-30 met C-bek 

Demarec heeft op de Bauma diverse producten uit zijn leveringsprogramma getoond. Zo werden twee types 2-cilinder betonscharen geshowd: de DCC-30 en de DCC-50. De DCC-30 is geschikt voor machines van 20 tot 35 ton gewicht en een bekopening van 1150 mm. 

De nieuwe DCC-50 is voor machines van 35 tot 55 ton en een bekopening van 1500 mm. Het totale leveringsprogramma van de DCC bestaat uit zes types, die geschikt zijn voor machines met een eigen gewicht van 18 tot 80 ton. 

DXS ontwikkeld voor werken met lichtere machines

Op de Bauma waren verder de DXS-40  en DXS-50 schrootscharen te zien. De DXS is volgens Demarec ontwikkeld om werkzaamheden te kunnen uitvoeren met een één of twee klassen lichtere machine. Dit is het gevolg van de DemaPower 2.0 cilindertechniek, aldus Demarec.

De DXS-40 is geschikt voor machines met een eigen gewicht van 25 tot 32 ton, de DXS-50 voor machines van 35 tot 50 ton. 

MQP-30 voor verhuurvloot Liebherr

Demarec presenteerde ook een Multi-Quick Processor MQP-30 met C-bek (zie foto). Deze zal na de Bauma worden ingezet in de verhuurvloot van LMP (Liebherr Miet Partner).  

De MQP-30 is geschikt voor machines van 22 tot 35 ton gewicht. De MQP is leverbaar met diverse bekken voor het knippen en vergruizen van betonconstructies en betonstaal en voor het knippen van staalconstructies en schroot. 

Flexibele schaar voor midi-graafmachines

Uit zijn gamma sloop- en sorteergrijpers nam Demarec de DRG-27 mee naar München. Ook was de nieuwe Demarec DMS Multi-Shear te zien, een flexibele schaar voor midi-graafmachines. Tot slot toonde Demarec een aantal betonfrezen, crusherbakken, zeefbakken en freeswielen.  

Klik hier voor meer nieuwsberichten en achtergrondartikelen over de Bauma.

Twee keer per week de gratis nieuwsbrief van BouwMachines ontvangen? Schrijf u hier in.

 

Reageer op dit artikel