nieuws

Steelwrist presenteert nieuwe snelkoppelingen en zelfreinigende connector

Materieel

Steelwrist presenteert nieuwe snelkoppelingen en zelfreinigende connector

Steelwrist brengt de komende maanden diverse nieuwe producten op de markt, waaronder twee automatische snelkoppelingen en een zelfreinigende connector.

Bij de nieuwe automatische snelkoppelingen gaat het om de SQ65 en de SQ70/ 55.

Vergrendeling voorste pennen voorkomt vallen gereedschap

De Steelwrist SQ Auto Connection-koppelingen volgen de internationaal groeiende symmetrische standaard, een wiggesloten systeem volgens ISO13031: 2016.

De SQ-koppelingen en SQ-tiltrotators van Steelwrist kennen ook de gepatenteerde technologie voor de vergrendeling van de voorste pennen. Deze voorkomt dat de machinist per ongeluk gereedschap laat vallen.

De nieuwe SQ65 en SQ70 / 55 zijn deze zomer verkrijgbaar. De levering aan klanten begint naar verwachting in juli 2019. De verschillende combinaties van tiltrotators van Steelwrist met de nieuwe SQ-koppelingen zijn eind 2019 beschikbaar.

Nieuwe connector kan achteraf worden ingebouwd

Steelwrist presenteert ook een nieuwe elektrische connector voor het aansluiten van SQ-koppelingen en uitrustingsstukken. Deze veertienpolige, zelfreinigende V14 (zie foto) kan achteraf worden ingebouwd in bestaande SQ- en OQ-koppelingen en uitrustingsstukken.

De nieuwe producten van Steelwrist zijn op de Bauma voor het eerst te zien.

Klik hier voor meer nieuwsberichten en achtergrondartikelen over de komende Bauma.

Twee keer per week de gratis nieuwsbrief van BouwMachines ontvangen? Schrijf u hier in.

 

 

Reageer op dit artikel