nieuws

Case showt nieuwe wielladers op Bauma 2019

Materieel

Case presenteert op de Bauma in München zijn nieuwe compacte wielladers met elektrohydraulische bediening. Dit moet het gemak voor de machinist ten goede komen.

Case showt nieuwe wielladers op Bauma 2019

‘De elektrohydraulische technologie is een groot succes geweest bij onze wielladers uit de G-serie . Daarom hebben we deze nu aangepast voor gebruik in de compactere modellen. De machinist hoeft minder taken handmatig uit te voeren’, zegt Egidio Galano, directeur compact materieel bij Case.

Minder brandstof

Sensoren geven een signaaltje bij storingen en machinefuncties zijn volgens Case geoptimaliseerd. Dit alles moet leiden tot minder brandstofverbruik, een hogere productiviteit en een verbeterde motorefficiëntie, stelt de fabrikant.

Case laat op de Bauma ook de CX90D zien, een 9-tons rupsgraver die geldt als opvolger van de CX80. De 90D heeft een Yanmar Stage V-motor. De eerste 90D wordt in de periode rondom de Bauma uitgeleverd.

Bauma 2019 wordt gehouden van 8 tot en met 14 april in München.

Klik hier voor meer nieuwsberichten en achtergrondartikelen over de komende Bauma.

Twee keer per week de gratis nieuwsbrief van BouwMachines ontvangen? Schrijf u hier in.

Reageer op dit artikel