nieuws

Primeur voor verhuurder Tillemans: Merlo verreiker met lifthoogte van 35 meter

Materieel

Primeur voor verhuurder Tillemans: Merlo verreiker met lifthoogte van 35 meter

Verhuurder Tillemans in het Noord-Brabantse Mill heeft als eerste Nederlandse bedrijf een Merlo 50.35SPlus besteld. Deze roterende verreiker heeft een lifthoogte van bijna 35 meter en een laadcapaciteit van 5 ton. Tot nu toe ging Merlo niet verder dan 30 meter en 4 ton.

De 50.35SPlus is een nieuw ontwikkelde machine, die sinds december in productie is genomen.

Voor Tillemans is het de 65ste verreiker van Merlo in 22 jaar tijd. Kort na de jaarwisseling, op 3 januari, werd de handtekening gezet voor de aanschaf van de nieuwe verreiker.

Machine werd in Italië bekeken en getest

Bij de aankoop ging Tillemans niet over één nacht ijs. Samen met leverancier De Lille uit het Belgische Lendelede bracht een delegatie in december een bezoek aan Italië om de eerste Roto 50.35SPlus productiemachine te bekijken en te testen.

Amilcare Merlo, die de verreikerfabriek in 1964 samen met zijn broer Natalina begon, maakte van de gelegenheid gebruik om zijn waardering over te  brengen aan Jos Tillemans, de oprichter en naamgever van het Nederlandse verhuurbedrijf.

Merlo gaat volledige lijn roterende verreikers vernieuwen

Na de introductie van de 50.35SPlus gaat Merlo de volledige lijn van roterende verreikers vernieuwen.
Reageer op dit artikel