nieuws

Kobelco SK45SRX minigraafmachine voor Van Doorn

Materieel

Kobelco SK45SRX minigraafmachine voor Van Doorn

Het infrabedrijf Van Doorn Geldermalsen heeft een Kobelco SK45SRX minigraafmachine in gebruik genomen. Eerder dit jaar breidde het bedrijf zijn materieelpark al uit met twee mobiele graafmachines van Atlas.

‘Kobelco heeft weer een grote stap gezet door de ruim 4,5 ton wegende SK45SRX te voorzien van nog meer graafkracht en praktische, prestatieverhogende functies’, zegt leverancier Kemp.

Cabine biedt ‘onbelemmerd zicht’

Volgens Kemp is daarnaast ook veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De cabine ‘biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot’.

Brandstofbesparing door nieuwe besparingsmodus

De nieuwe energiebesparingsmodus bespaart brandstof. Het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine ‘stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden’ is, aldus Kemp.

Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief van BouwMachines. Dat kan hier.

Bekijk hier het BouwMachines-merkdossier over Kobelco.

 

 

Reageer op dit artikel