nieuws

Kinshofer C18VE grijper nu ook met ronde schalen

Materieel

De Kinshofer C18VE grijper kan nu ook worden voorzien van ronde schalen. De grijper met ronde schalen, ook wel putgrijper genoemd, is beschikbaar met een diameter van 750 tot 1.500 mm. Aan de grijper kan ook eenvoudig een verlengbuis worden toegevoegd.

Kinshofer C18VE grijper nu ook met ronde schalen

De ronde schalen zijn volgens Kinhofer geschikt voor het leegmaken van buizen en putten en om ronde gaten mee te maken.

Kaars Grondverzet uit Papendrecht huurde bij Rigter Handelsonderneming een C18VE met 900 mm ronde schalen en een 240 cm lange verlengbuis. De grijper werd ingezet voor het leegknijpen van 800 buizen op de Maasvlakte.

Dankzij de wisselbare schalen kan de C18VE multifunctioneel worden ingezet als grondgrijper, houtgrijper, stenengrijper, tweeschalengrijper en buizengrijper. Voor de grondgrijper en tweeschalengrijper zijn ook uitwerpers leverbaar. Het wisselen van de schalen is volgens leverancier Rigter Handelsonderming erg eenvoudig en vergt niet meer dan vier minuten.

Reageer op dit artikel