nieuws

Innovation Award voor Manoovr-trailer van Nooteboom

Materieel

Nooteboom heeft een Innovation of the Year Award gewonnen met zijn Manoovr semi-dieplader met gieksleuf. De semi-dieplader is speciaal ontwikkeld voor het vervoer van machines tot 80 ton.

Innovation Award voor Manoovr-trailer van Nooteboom

‘De volgende fase in de Manoovr-productlijn. Een supersterke trailer die ideaal is voor het vervoer van zwaar materieel’, zei een van de juryleden bij de uitreiking van de Award.

Het is de tweede keer in drie jaar dat The Heavies Innovation of the Year Award is toegekend aan Nooteboom.

Ontwerp aangepast om transporthoogte te reduceren

De nieuw ontwikkelde trailer is gebaseerd op een bestaande semi-dieplader. Het ontwerp is aangepast om de transporthoogte te reduceren en om ervoor te zorgen dat grote machines snel en veilig kunnen worden geladen en gelost.

Bij het vervoer van graafmachines of sloopmachines kan de giekarm in de sleuf geplaatst worden om zo de totale hoogte te kunnen beperken. De speciale ‘heavy duty’-opritten hebben elk een maximum wielbelasting van 20 ton.

Award beloont organisaties die bijdrage leveren aan efficiënte bedrijfsvoering

De organisatie van The Heavies Awards wil, in samenwerking met de Heavy Transport Association (HTA), organisaties belonen die een belangrijke bijdrage leveren aan een doeltreffende en efficiënte bedrijfsvoering  in de zwaartransport-industrie.

Eerder nieuws over Nooteboom:

Reageer op dit artikel