nieuws

Kastelein gebruikt Kobelco SK210LC-10 vooral in de waterbouw

Materieel

Kastelein gebruikt Kobelco SK210LC-10 vooral in de waterbouw

P. Kastelein uit Zegveld heeft opnieuw een Kobelco aan het machinepark toegevoegd. Deze Kobelco SK210LC-10 rupsgraafmachine is uitgevoerd met een Engcon-tiltrotator met geïntegreerde grijper.

De Engcon-tiltrotator met geïntegreerde grijper is onder meer geschikt voor het plaatsen van palen, zonder ketting, bij beschoeiingen.

Geleverd met dom onder de giek en gekeurd als funderingsmachine

De Kobelco is geleverd met dom onder de giek en gekeurd als funderingsmachine. Hierdoor is de machine breder inzetbaar in het specialistische werk van Kastelein.

Het plaatsen van beschoeiingen, stalen damwanden en verankeringen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van Kastelein. Het grootste deel van de tijd is deze Kobelco dus werkzaam in de waterbouw.

Het is voor Peter Kastelein de vijfde Kobelco van Kemp

Het is inmiddels de vijfde Kobelco die door de Kemp Groep aan Peter Kastelein is geleverd. Kemp heeft de machine, in bedrijfskleuren, opgebouwd en afgeleverd inclusief belettering.

Kastelein Verhuur- en Aannemingsbedrijf in Grond-, Weg-, en Waterbouw heeft als hoofdactiviteit het verhuren van grondverzetmachines en het aannemen van grondwerken.

Meer nieuws over Kobelco:

Reageer op dit artikel