nieuws

Kisjes Transport koopt fluisterstille autolaadkraan

Materieel

FBS in Apeldoorn heeft een DAF CF met een Hiab-autolaadkraan afgeleverd die is voorzien van een Hybride PTO. Hiermee kan de 41-tons kraan volledig elektrisch, en dus fluisterstil en schoon draaien.

Kisjes Transport koopt fluisterstille autolaadkraan

Koper van de truck en de kraan is Kisjes Transport, óók in Apeldoorn. FBS heeft het opbouwen van de kraan  en de laadbak verzorgd. De installatie van de Hybride PTO is in samenwerking met Wierda Hybride Technologies uitgevoerd.

Autolaadkraan kan vier uur lang volledig elektrisch draaien

Met het systeem kan de autolaadkraan vier uur lang volledig elektrisch draaien zonder dat de dieselmotor draait. Kisjes Transport loopt met dit systeem voorop als het gaat om het invoeren en monitoren van duurzame ontwikkelingen.

De truck is een nieuwe DAF CF 440 FAN Euro 6 waar een HIAB 418 EP 5 X-Hipro-autolaadkraan op gebouwd is. Kisjes Transport toonde deze primeur aan het publiek tijdens de feestelijke opening van zijn nieuwe bedrijfspand.

 

Reageer op dit artikel