nieuws

DDM neemt Kobelco SK75SR in gebruik

Materieel

Sloopbedrijf DDM uit Utrecht heeft onlangs een derde Kobelco-rupsgraafmachine in gebruik genomen. Naast een SK210LC-9 en een SK260LC-10 heeft DDM nu ook een SK75SR in zijn programma. Direct na aflevering ging de machine op transport naar Hamburg voor de eerste klus.

DDM neemt Kobelco SK75SR in gebruik

Voor DDM is de rupsgraver onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, een slooprek voor de voorruit, een Freshfilter-overdruksysteem en extra contragewicht.

De  machine, die werd geleverd door Kemp, is standaard voorzien van 600 mm stalen rupsplaten. De Kobelco is uiteraard in de DDM-bedrijfskleuren gespoten en voorzien van belettering.

DDM is in binnen- en buitenland actief op het gebied van demontage, relocatie, sloop en asbestverwijdering. Het bedrijf is vooral ook actief in het verkopen, verhandelen en hergebruiken van industriële installaties en de recycling van overige materialen.

 

Meer nieuws uit de sloopsector:

Reageer op dit artikel