nieuws

Nieuwe Ahlmann AZ 150f voor jubilaris Peter Rozendaal

Materieel

Nieuwe Ahlmann AZ 150f voor jubilaris Peter Rozendaal
Peter Rozendaal (midden) draait al 40 jaar op machines van Ahlmann. Speciaal voor zijn jubileum verrasre zijn werkgever hem met een gloednieuwe Ahlmann, met speciale bestickering.

Peter Rozendaal was op 26 juni precies 40 jaar in dienst bij Kraaijeveld’s Aannemingsbedrijf b.v. in Barendrecht. Op de dag van zijn jubileum werd Peter verrast met een nieuwe Ahlmann Zwenklader AZ 150f met speciale bestickering.

Peter Rozendaal draait al zijn hele werkzame leven op een Ahlmann. In 1978 kwam hij als 18-jarige in dienst bij Kraaijeveld’s Aannemingsbedrijf. Sinds die tijd heeft Peter 10 of 11 Ahlmanns versleten.

Echte liefhebber

Peter Rozendaal was op 26 juni precies 40 jaar in dienst bij Kraaijeveld's Aannemingsbedrijf b.v. in Barendrecht. Op de dag van zijn jubileum werd Peter verrast met een nieuwe Ahlmann Zwenklader AZ 150f met speciale bestickering.

Peter Rozendaal onthult zelf de speciale bestickering.

‘Peter is een echte liefhebber van de machine en zorgt er altijd goed voor. Hij heeft zelden iets aan zijn machine. Als hij belt voor iets, weten de monteurs meteen dat er ook echt iets aan de hand is, want dat doet hij eigenlijk nooit’ aldus werkgever Kraaijeveld.

Of Peter fan is van Ahlmann? Nou en of! ‘Toen zijn machine een beurt moest krijgen, kon hij als alternatief die dag met een ander merk werken. Hij heeft die dag een snipperdag genomen zodat dat niet hoefde…’.

Even ‘een bakkie doen’

Op zijn jubileumdag werd Peter gevraagd naar kantoor te komen ‘om even een bakkie te komen doen’. Daarna is hij meegenomen naar de loods omdat ze ‘iets'[ voor hem hadden. Peter onthulde zelf de speciaal voor hem op de deur aangebracht lauwerkrans met het getal 40 en zijn naam. De dag na zijn jubileum was Peter al om 05.30 uur op de zaak om zijn nieuwe machine in te richten.

Reageer op dit artikel