nieuws

Easysweep reinigt asfalt na incidenten

Materieel

Easysweep reinigt asfalt na incidenten

Met de ingebruikneming van de moderne Beam S9000-wegdekreiniger breidt Vreugdenhil Berging uit Den Hoorn (ZH) zijn dienstenportfolio uit. Met de nieuwe machine levert Vreugdenhil een one-stop-oplossing tegen wegdekvervuiling. De machine is onderdeel van de uitrusting van het calamiteitenteam dat bij incidenten wordt ingeschakeld.

Chris Müller, directeur van Vreugdenhil Berging: ‘Wij willen telkens een stap verder kunnen gaan in onze dienstverlening. Zowel wegbeheerders als verzekeraars vragen ons om bij een incident op de weg ook de reiniging van het wegdek op ons te nemen. Daarin gaan we nu met onze nieuwste reinigingsmachine enkele stappen verder.’

Volgens Müller kan zijn bedrijf nu een totaalservice bieden. ‘We kunnen een incident op de weg in het vervolg van berging en ruiming tot reiniging op ons nemen. Dat laatste doen we onder de naam Easysweep op volledig milieuverantwoorde wijze en met complete verslaglegging. Is er een contract tussen wegbeheerder en calamiteitenaannemer, dan kunnen wij ook voor die aannemer werken. Dat gesprek gaan we graag aan. Bottomline weet ofwel de wegbeheerder, ofwel de verzekeraar na onze inzet precies wat er gedaan is. Overzichtelijker kan niet.’

De Beam S9000 heeft water van 90 graden Celsius aan boord

Als het calamiteitenteam van Vreugdenhil wordt ingeschakeld, dan kan dit team dankzij alle certificaten elk wegdekprobleem van A tot Z aanpakken. Chris Müller: ‘De veelzijdigheid van onze nieuwe Volvo Beam S9000 biedt ons de mogelijkheid de machine ook individueel in te zetten. Een pallet verf omgevallen bij een bouwmarkt? Ongewenste groenaanslag op het dockingterrein? Dat kunnen wij nu allemaal volledig opnemen en verantwoord afvoeren. De Beam S9000 heeft de modernste voorzieningen en met 900C heet water aan boord plus de juiste middelen krijgen wij gegarandeerd alle wegdekken schoon. Het mooie is: men hoeft slechts onze meldkamer te bellen en wij zetten alles binnen de kortste keren in werking.’

 

 

Reageer op dit artikel