nieuws

Kobelco SK75SR van Bouwman is compacte krachtpatser

Materieel

M. Bouwman Groen Grond Infra uit Westbroek heeft via de Kemp Groep in De Meern een zeer complete Kobelco SK75SR rupsgraafmachine in gebruik genomen. Volgens Martijn Bouwman is de Kobelco een ‘echte compacte krachtpatser’.

Kobelco SK75SR van Bouwman is compacte krachtpatser

Martijn Bouwman draaide inmiddels dik 100 uur met de Kobelco SK75SR. ‘Het is echt een compacte krachtpatser. Ondanks de afmetingen is hij beresterk. Precies goed voor het werk wat ik er mee doe. Daarnaast is het in de cabine zeer comfortabel en het verbruik is prima.’

De Kobelco SK75SR kenmerkt zich volgens leverancier Kemp door een laag brandstofverbruik, efficiënte prestaties en voordelig onderhoud. ‘Door het zeer lage geluidsniveau in de cabine kan de machinist zich concentreren op zijn werk. Door het compacte ontwerp van de SK75SR graafmachine is deze optimaal inzetbaar’, zegt Kemp.

Hydraulische snelwissel

M. Bouwman Groen Grond Infra uit Westbroek heeft via de Kemp Groep in De Meern een zeer complete Kobelco SK75SR rupsgraafmachine in gebruik genomen.

Martijn Bouwman draaide inmiddels dik 100 uur met de Kobelco SK75SR.

De Kobelco rupsgraver voor M. Bouwman Groen Grond Infra is voorzien van een hydraulische snelwissel. Daarnaast kruisbediening voor de bediening van de verlenggiek en een maaikorffunctie. Verder beschikt hij over een opklapbare treeplank voor de cabinedeur, extra werkverlichting en een startonderbreker. Tevens is de Kobelco SK75SR afgeleverd met een 1.600 mm bak, palletvorken, een 800 mm dieplepelbak en een 1.200 mm puinriek.

Door de verlenggiek beschikt Bouwman over extra werkbereik en daardoor meer flexibiliteit. De Kobelco SK75SR is verder volledig in de bedrijfskleuren gespoten en voorzien van belettering.

Meer over Kobelco

Reageer op dit artikel