nieuws

Hyundai minigraafmachine voor Schanskorven-montage

Materieel

Hyundai minigraafmachine voor Schanskorven-montage

Schanskorven-montage in Mariënberg heeft een nieuwe Hyundai minigraafmachine in gebruik genomen. De 8,4 tons R80CR-9A heeft met zijn kleine zwenkstraal maar weinig ruimte nodig.

De Hyundai R80CR-9A wordt aangedreven door een Yanmar 4TNV98 4-cilinder dieselmotor. ‘Met een vermogen van 68 pk heeft de Hyundai R80CR-9A het meeste motorvermogen in zijn klasse. Daarmee kunnen probleemloos zwaardere werkzaamheden worden uitgevoerd’, zegt leverancier Van der Spek.

Stabiel afstempelen

Schanskorven-montage in Mariënberg heeft een nieuwe Hyundai minigraafmachine in gebruik genomen. De 8,4 tons R80CR-9A heeft met zijn kleine zwenkstraal maar weinig ruimte nodig.

Met het brede, zwaar uitgevoerde en hydraulisch verstelbare schuifblad kan de machine stabiel worden afgestempeld.

Met het brede, zwaar uitgevoerde en hydraulisch verstelbare schuifblad kan de machine stabiel worden afgestempeld. Ook kan zo eenvoudig een baan worden gemaakt. De zwenkgiek op de Hyundai minigraafmachine draait 70 graden naar links en 60 graden naar rechts. Met de kleine zwenkstraal heeft Hyundai maar weinig ruimte nodig.

Schanskorven-montage zette de R80CR-9A direct na aflevering aan het werk op de N34, bij de aanleg van het Kellerlaan-viaduct. De machine zal daar breed ingezet worden, van grondwerk tot het plaatsen en vullen van de korven.

Meer artikelen over Hyundai

Reageer op dit artikel