nieuws

Atlas 160W blue voor Timmer

Materieel

Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw B.V. in Nijkerk nam via Atlas-dealer De Kruyf Mechanisatie B.V. een Atlas 160W blue mobiele graafmachine in gebruik.

Atlas 160W blue voor Timmer

De Atlas 160W blue wordt aangedreven door een Deutz TCD 6.1-motor. Die krachtbron is goed voor 105 KW/143 pk. De krukas maakt maakt maximaal 1.800 omwentelingen per minuut. Dankzij dat gereduceerde toerental wordt flink op brandstof bespaard.

Engcon tiltrotator

Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw B.V. in Nijkerk nam via Atlas-dealer De Kruyf Mechanisatie B.V. een Atlas 160W blue mobiele graafmachine in gebruik.

Leverancier Kemp en dealer De Kruyf voorzagen de machine van een Engcon tiltrotator met geïntegreerde grijper.

De circa 17 ton wegende bandenkraan kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem. De comfortabele cabine biedt volop zicht en is geluidsarm en luxe uitgerust. Leverancier Kemp en dealer De Kruyf voorzagen de machine van een Engcon tiltrotator met geïntegreerde grijper. Daarnaast is de Atlas 160W compleet in de bedrijfskleuren gespoten en voorzien van professionele belettering.Meer

Meer artikelen over Atlas

Reageer op dit artikel