nieuws

9e Hyundai voor Groenrecycling

Materieel

9e Hyundai voor Groenrecycling

De transportcombinatie van Groenrecycling Rouveen heeft een nieuwe Hyundai HX220L bij Van der Spek op de vestiging in Hardenberg opgehaald. Het is alweer de 9e Hyundai die Groenrecycling Rouveen in gebruik neemt.

Groenrecycling Rouwveen beschikt over een indrukwekkend machinepark, afkomstig uit de stal van leverancier Van der Spek. Naast Hyundai graafmachines en laadschoppen draaien er een Lindner Urraco shredder, een Powerscreen Warrior 1400 zeefmachine, een Fuchs MHL335 overslagmachine en een Telestack rupsmobiele transportband op de diverse locaties en werken.

Extra hydraulische functies

De transportcombinatie van Groenrecycling Rouveen heeft een nieuwe Hyundai HX220L bij Van der Spek op de vestiging in Hardenberg opgehaald. De nieuwe Hyundai HX220L is de 2e machine van dit type voor het bedrijf. De rupskraan wordt aangedreven door een 6-cilinder Cummins krachtbron, goed voor 185 pk. De extra hydraulische functies zijn voorzien van elektrische proportionele bediening. Daarbij zijn via de display eenvoudig de diverse drukken en liters van meerdere uitrustingsstukken in te stellen.

Van der Spek voorzag de machine van GPS en treeplanken aan beide zijden van de machine. Het AAVM-camerasysteem (4 camera’s en mogelijkheid tot maken bovenaanzicht van de machine) is standaard op de HX220L.

Meer artikelen over Hyundai

Reageer op dit artikel