nieuws

Komatsu WA70-7 afgeleverd bij gemeente Velsen

Materieel

Bia leverde een nieuwe WA70-7 af bij de gemeente Velsen. Deze compacte wiellader is direct in gebruik genomen. De WA70-7 biedt een maximale laadcapaciteit van 3,0 ton en is standaard uitgerust met het Komtrax online monitoring systeem.

Komatsu WA70-7 afgeleverd bij gemeente Velsen

De Komatsu biedt, mede dankzij de kantelbare cabine, gemakkelijk toegang voor eventueel onderhoud. Door zijn relatief lage hoogte van minder dan 2,5 meter, is de WA70 een ideale machine voor binnenstedelijk gebruik, zegt Bia.

De gemeente Velsen is een middelgrote gemeente met bijna 70.000 inwoners. De dienst Openbare Ruimte is verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van de buitenruimte in Velsen. De WA70-7 zal voor een diversiteit aan werkzaamheden ingezet worden.

Reageer op dit artikel