nieuws

Valtra SmartTouch armleuning wint iF Design Award

Materieel

Trekkerbouwer Valtra heeft een iF Design Award gewonnen met zijn armleuning met SmartTouch bedieningsinterface.

Valtra SmartTouch armleuning wint iF Design Award

De Valtra SmartTouch werd in 2017 gelanceerd. Het is een nieuwe armleuning en gebruikersinterface, ontwikkeld met het oog op maximaal gebruiksgemak. Alle bedieningen van de SmartTouch armleuning zijn logisch geplaatst en gemakkelijk bereikbaar. Er is veel aandacht besteed aan ergonomie, comfort voor chauffeurs, gebruiksgemak en overzichtelijkheid. Ook de materialen zelf zijn speciaal geselecteerd voor het beoogde gebruik en ondersteuning van de algehele functionaliteit.

Meerdere prijzen voor Valtra SmartTouch

Vorig jaar won de Finse trekkerbouwer al de Red Dot Award met de Valtra SmartTouch. Nu is daar de iF Design Award bijgekomen. Die wordt jaarlijks uitgereikt en beloont baanbrekende ontwerpen. Dit jaar namen meer dan 6.400 ontwerpen uit 54 landen deel aan de competitie. De winnaars werden aangewezen door een internationale jury van 63 deskundigen.

Reageer op dit artikel