nieuws

Loxam Workx investeert in Knikmops-knikladers

Materieel

De Schans BV heeft een Knikmops KM 130, inclusief bijbehorende aanbouwdelen, geleverd aan verhuurorganisatie Loxam Workx. Met deze levering heeft Loxam Workx al meer dan honderd Knikmops-shovels afgenomen bij De Schans, een mijlpaal.

Loxam Workx investeert in Knikmops-knikladers

Danny Wesselius, technical manager LOXAM Nederland: “Onze technici zijn content met de Knikmops-machines. Ze hebben een robuuste degelijke bouw en zijn zeer gemakkelijk in het onderhoud. Verder waarderen wij de servicegerichte instelling van leverancier De Schans enorm. Men is proactief en reageert snel op onze vragen.”

Leveringsprogramma Knikmops

Verhuurorganisaties zoals Loxam Workx kiezen bewust voor Knikmops. Het brede leveringsprogramma knik- en telescoopladers is voorzien van zeer zuinige en ecologisch verantwoorde dieselmotoren. Deze motoren voldoen aan de strengste en meest recente emissie-eisen. De in totaal dertien modellen hebben een eigen gewicht dat varieert van 820 kg tot 2570 kilo. Hiernaast heeft Knikmops inmiddels twee elektrisch aangedreven types ontwikkeld: de 80E en 130E.

De machines van Knikmops hebben zich ruimschoots bewezen in de volle breedte van de agrarische sector, bouw & Infra en de industrie in Europa en ver daarbuiten. Verhuurbedrijven, bestratingsbedrijven, hoveniers, wegenbouwbedrijven, bedrijven actief in het grondverzet maar ook de land- en tuinbouw maken dag in dag uit gebruik van de robuuste en ijzersterke krachtpatsers.

Sportwagen onder de minishovels

De Knikmops wordt met zijn lage gewicht en hoge snelheid, wel de ‘sportwagen onder de minishovels’ genoemd. Indien klanten een machine voor een speciale toepassing willen inzetten, denken de technici van De Schans graag mee voor een oplossing op maat. Medio 2005 werd de vestiging in Hedel betrokken, bestaande uit een ruime werkplaats, een wasplaats, ruime parkeergelegenheid en een ruime kantoorruimte. Deze vestiging is ook de thuisbasis voor de buitendienst, die desgewenst op locatie snel kan assisteren bij mechanische problemen. In 2010 is De Schans BV in samenwerking met AllCat Europe BV gestart met de productie en ontwikkeling van de AllCat-minishovels voor de semi professionals.

Reageer op dit artikel