nieuws

Atlas 350MH overslagmachine voor Wagemakers

Materieel

Atlas 350MH overslagmachine voor Wagemakers

De firma Wagemakers Grond- en Transportbedrijf B.V. uit Oudenbosch heeft via Hans van Driel B.V. uit Tiel weer een Atlas 350MH mobiele overslagmachine in ontvangst genomen. Wagemakers heeft drie Atlas overslagmachines in gebruik.

Deze 35 ton wegende Atlas 350MH mobiele overslagmachine is voorzien van de nieuwste generatie Tier 4 Final-motor met AdBlue. ‘Deze schonere en stillere motor, is goed voor een nog hogere productiecapaciteit dan zijn voorganger en 10% zuiniger’, zegt leverancier Hans van Driel.

Liftcabine 2,5 m hydraulisch verstelbaar

De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een bereik van circa zestien meter. ‘Verder kenmerkt de machine zich door de uitstekende prestaties. De geleverde uitvoering heeft een liftcabine, die 2,5 m hydraulisch verstelbaar is. Deze geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden’, aldus Hans van Driel.

Reageer op dit artikel