nieuws

Yanmar SV60 midigraafmachine bij Geert-jan de Kok

Materieel

Yanmar SV60 midigraafmachine bij Geert-jan de Kok

Yanmar introduceert op Intermat Parijs als Europese première de midigraafmachine SV60. De nieuwe Yanmar is in Nederland te zien bij Geert-jan de Kok BV. De 6-tonner vormt de kroon op de vernieuwde SV-serie van Yanmar.

De Yanmar SV60 midigraafmachine is de nieuwste buitendraaier in de gewichtsklasse van 6 ton. ‘Ook al is deze graafmachine een buitendraaier, hij beschikt over een kleine draaicirkel. Daarmee is het met de SV60 plezierig werken in de kleine ruimtes’, zegt Geert-jan de Kok.

Ruime cabine en standaard achteruitkijkcamera op Yanmar SV60

Het comfort van de machinist staat altijd voorop bij Yanmar. Geert-jan de Kok: ‘Dit komt tot uiting in het design van de nieuwe SV60. Met zijn ruime cabine en ergonomische uitrusting kan de machinist makkelijker werken. De SV60 zit in de gewichtsklasse van 6 ton, maar de ruime cabine doet denken aan een 8- of 10-tons machine. Verder beschikt de SV60 standaard over een achteruitkijkcamera, waardoor werken veiliger wordt.’

Efficiënte krachtbron

De Yanmar SV60 heeft een ruime cabine, die eerder doet denken aan een 8- of 10-tonner.

De Yanmar SV60 heeft een ruime cabine, die eerder doet denken aan een 8- of 10-tonner.

De SV60 is uitgerust met de nieuwste generatie Yanmar dieselmotor 4TN84T. Het elektronisch motormanagementsysteem van de krachtbron is vergaand geoptimaliseerd, en regelt alle bewerkingen tijdens het draaien. Dit zorgt voor een aanzienlijke brandstofbesparing, terwijl geen vermogen ingeleverd wordt.

Reageer op dit artikel