nieuws

Delcora SGX-1 band voor graafmachines tot 21 ton

Materieel

Delcora SGX-1 band voor graafmachines tot 21 ton

HBI Tyres & Wheels introduceert een nieuwe band voor mobiele graafmachines. De Delcora SGX-1 is leverbaar voor bandenkranen tot 21 ton.

Het nieuwe rubber van HBI Tyres & Wheels is leverbaar in de maat 315/70R22,5. ‘De nieuwe band heeft een aantal belangrijke eigenschappen’, zegt HBI Tyres & Wheels. ‘Zoals de verbeterde stabiliteit en de uitstekende grip met het zelfreinigend profiel. Daarnaast biedt de Delcora SGX-1  hogere brandstofefficiëntie en een beter rijcomfort.’

De SGX-1 is een dubbelluchtband zonder tussenring.  ‘Door het versterkte middenstuk zijn de prestaties op harde ondergronden zeer goed’, aldus HBI.

De SGX-1 wordt momenteel afgenomen door verschillende OE-producenten en is als optie leverbaar op een diverse mobiele graafmachines. De diameter van de band is 1.016 mm, de breedte bedraagt 312 mm en de profieldiepte 25 mm.

Reageer op dit artikel