nieuws

Atlas 180MH voor Van Mierle Papierrecycling

Materieel

Atlas 180MH voor Van Mierle Papierrecycling

F. Van Mierle Papierrecycling B.V. uit Arnhem heeft onlangs via Hans van Driel B.V. in Tiel een Atlas 180MH in gebruik genomen. De Atlas 180MH mobiele overslagmachine is breed inzetbaar, zeer gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en heeft een lange levensduur.

Hans van Driel leverde deze circa 19 ton wegende mobiele overslagmachine, die is voorzien van de nieuwste generatie Tier 4 Final-motor met Ad Blue. Deze schonere en stillere motor is goed voor een hoge productiecapaciteit en een laag brandstofverbruik.

Uitstekende prestaties Atlas 180MH

De Atlas 180MH heeft een vermogen van 130 pk en een bereik van meer dan 10 meter. Verder kenmerkt de Atlas 180MH zich door de uitstekende prestaties. De geleverde uitvoering met liftcabine, die 2,5 meter hydraulisch verstelbaar is, geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden.

Foto's

Reageer op dit artikel