nieuws

Multifunctionele Mecalac 8MCR voor Janssen Group

Materieel

Multifunctionele Mecalac 8MCR voor Janssen Group

Janssen Group in Maastricht heeft zich versterkt met een Mecalac 8MCR rupsgraafmachine. De keuze viel op de 8-tonner door zijn multifunctionele inzetmogelijkheden.

Met de Mecalac 8MCR beschikt Janssen Group over een compacte machine, die breed inzetbaar is. De Mecalac is geschikt voor regulier graafwerk, maar ook voor egaliseren van funderings- en straatlagen. Hierbij kan ook GPS ingezet worden.

Compacte bovenwagen op Mecalac 8MCR

Mecalac 8MCR

De Mecalac is geschikt voor regulier graafwerk, maar ook voor egaliseren van funderings- en straatlagen.

De Mecalac 8MCR kan uitstekend uit de voeten in de kleine ruimte. Hierbij zijn de unieke giekconstructie en de compacte bovenwagen een groot voordeel. Janssen Group liet de machine door leverancier Ahlmann voorzien van een overdrukunit. Daarnaast is voorzien in een tiltrotator.

Janssen Group is actief in grondverzet, weg- en waterbouw. Het bedrijf beschikt over een fors machinepark. Ook voor verhuur is materieel, met of zonder machinist, beschikbaar. Het bedrijf over 110 machines, waaronder vrachtwagens, knikdumpers, graafmachines, wielladers en bulldozers.

Reageer op dit artikel