nieuws

Bergmann rupsdumper in actie bij Fokker Lemele (video)

Materieel

Bergmann rupsdumper in actie bij Fokker Lemele (video)

Fokkert Lemele B.V. heeft via de vestiging van Hans van Driel in Ommen een Bergmann 4010 HK rupsdumper in gebruik genomen. In de fraaie video demonstreert de Bergmann zijn exceptionele terreinvaardigheid.

De nieuwste Bergmann rupsdumper is een serieuze krachtpatser, zegt leverancier Hans van Driel. ‘De kracht, de productiviteit, de souplesse en het comfort zijn kenmerkend voor deze Duitse rupsdumpers.’

Nieuwe cabine op Bergmann rupsdumper

De Bergmann 4010 HK met Tier 4 Final motor is voorzien van het nieuwe type cabine. Die cabine biedt naast ruimte voor een extra passagier ook perfect zicht rondom. De achterwaarts kiepende dumper heeft een eigen gewicht van 14,5 ton en een laadvermogen van 10 ton. De laadbak is verhoogd en voorzien van een hydraulische klep. De Bergmann 4010 HK kenmerkt zich verder door de hydrostatische aandrijving en de traploze snelheidsregeling tot 14 km per uur.

Reageer op dit artikel