nieuws

Engcon ondersteunt nieuw GPS-systeem van Trimble

Materieel

Het engcon Positioning System (ePS) is nu volledig compatibel met de nieuwste versie van Trimble Earthworks. Met deze modificatie is het nu mogelijk om het rotatievlak volledig te volgen in het onlangs vernieuwde graafsysteem van Trimble.

Engcon ondersteunt nieuw GPS-systeem van Trimble

“We hebben een goede samenwerking met de meeste fabrikanten van graafsystemen. Hierdoor wordt de looptijd voor aanpassing en synchronisatie van onze producten steeds korter, wat in het voordeel is voor de gebruiker”, aldus Roberth Jonsson, General Manager bij Microprop, dat de besturingssystemen en aanpassingen voor graafsystemen voor Engcon ontwikkelt.

Earthworks Grade Control

Trimble, een fabrikant van machine- en GPS-systemen, heeft recentelijk haar systemen vernieuwd naar het nieuwe Earthworks Grade Control platform. Alle producten van Engcon zijn reeds aangepast voor deze nieuwe Earthworks generatie.

Benieuwd naar ervaringen uit de praktijk met de Engon gps rotatiesensor op een draaikantelstuk? Van Schaik Grondverzet vertelt erover.

 

Reageer op dit artikel