nieuws

Doosan DX140W-5 voor Gebroeders van Gelder

Materieel

Staad BV heeft onlangs een Doosan DX140W-5 afgeleverd bij Gebroeders van Gelder, Loon- spuit en grondverzet uit Oeffelt.

Doosan DX140W-5 voor Gebroeders van Gelder
Doosan DX140W-5

Gebroeders van Gelder Loon-spuit en grondverzet wordt geleid door de tweede generatie: Jan en Henny van Gelder. Jan  van Gelder over de nieuwe aankoop: “Met Doosan zijn we al meerdere jaren bekend, onze eerder aangekochte Doosan-machines hebben we destijds zelf via de handel ingekocht. In eerste instantie waren we nu via diezelfde kanalen aan het zoeken wat er in de markt te verkrijgen was, maar de reacties en antwoorden waren niet wat we zochten. Ik was met een studieclub al wel eens bij Staad geweest en hier in de regio zie ik veel oranje Doosan-machines rondrijden, naar tevredenheid als ik navraag doe bij machinisten en eigenaren. Ik heb contact opgenomen met Staad-verkoper Rick Swinkels en die kwam met deze Doosan DX140W-5, die een demoronde had gedraaid. We zijn bij deze investering niet over 1 nacht ijs gegaan en hebben ook zeker uitgebreid vergeleken met andere concurrerende merken.”

Op maat opgebouwd

In de werkplaats van Staad BV, de leverancier van de nieuwe machine, is de Doosan DX140W-5 naar de wensen en eisen van de Gebroeders van Gelder opgebouwd, met onder andere een extra gereedschapskist, 360 graden camerasysteem, een RVS verchroomde uitlaat, stalen spatborden, een Groeneveld automatisch vetsmeringssysteem type Twin, een Steelwrist X18 tiltrotator.

Foto's

Reageer op dit artikel