nieuws

Troostwijk veilt overtollig materieel Van Werven

Materieel

Troostwijk veilt grondverzet-, bouw- en landbouwmachines van Van Werven. Er is een ruime keuze uit, onder andere, knikdumpers van Volvo, overslagkranen van Sennebogen en tractoren van Fendt. De online veiling is reeds van start gegaan en sluit 10 oktober.

Troostwijk veilt overtollig materieel Van Werven
Foto: Troostwijk

Troostwijk organiseert aanstaande zaterdag 7 oktober van 10:00 tot 16:00 uur een kijkdag in Oldebroek en Almere. De kijkdag is op de Verlengde Looweg 7 in Oldebroek en de Pontonweg 10 in Almere.

Via de online veiling kan geboden worden op het bouwmaterieel.

Deugdelijk materieel

Ruim 70 jaar geleden begonnen in Oldebroek, is Van Werven gaandeweg uitgegroeid tot gespecialiseerd dienstverlener op het gebied van infra en recycling met inmiddels twaalf vestigingen in binnen- en buitenland. Veilingmeester Stef Hooijman: ‘Omdat het machinepark regelmatig ‘ververst’ wordt met modern materieel zonder daarbij de oudere machines in te ruilen, veilen wij die laatste nu voor Van Werven. Ook is er materieel wat te weinig gebruikt wordt. Denk aan vracht- en oprijwagens en toebehoren als containers, silo’s en zelfs een bouwkeet met keukenblokje en toilet. Deugdelijk materieel dat zeker een tweede leven verdient binnen de sector.’

Reageer op dit artikel