nieuws

Nederlands team pakt derde prijs tijdens Case Rodeo 2017 finale

Materieel

Het Nederlandse team dat op 13 en 14 oktober deelnam aan de finale van de Case Rodeo 2017 heeft de derde plaats in het eindklassement van de teams veroverd. Ron Brouwers, Bart Houbraken en Frank Rongen moesten alleen het Verenigd Koninkrijk en winnaar Zweden voor zich dulden.

Nederlands team pakt derde prijs tijdens Case Rodeo 2017 finale

De beste machinisten ter wereld komen elk jaar samen op de Case Rodeo om hier te laten zien wat ze kunnen. De Deense machinist Bendt Risom won de individuele competitie, die zich dit jaar in Parijs afspeelde. Hij verzekerde zich hiermee van een reis naar China en een bezoek aan Case in het Aziatische land. De Case Rodeo-finale is het sluitstuk van de verschillende nationale Case Rodeo-wedstrijden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Race tegen de klok op Case Rodeo 2017

De individuele deelnemers en teams lieten in het Case Customer Centre in Parijs hun vaardigheden zien in de nieuwste Case-modellen: een compacte rupslader, een rupsgraafmachine, een minigraafmachine en een wiellader. De vier onderdelen van de finale, ‘Cherokee Crawler’, ‘Little Bighorn’, ‘Lawless Loader’ en ‘Wild Wheels’, waren een race tegen de klok. Ze werden gewonnen door respectievelijk Danny Walsh uit het Verenigd Koninkrijk,  Tommy Brus Pedersen uit Denemarken, Tomas Sooky uit Tsjechië en weer Tommy Brus Pedersen.

Foto's

Reageer op dit artikel