nieuws

Kuiken neemt afscheid van Sennebogen Crane Line

Materieel

Kuiken Groep draagt de distributierechten van Sennebogen Crane Line producten in de Benelux over aan dealers Van den Heuvel Cranes & Services B.V.. Kuiken blijft de exclusieve distributeur van de Green Line producten van Sennebogen in de Benelux.

Kuiken neemt afscheid van Sennebogen Crane Line

Met de overheveling van de activiteiten rondom de Sennebogen Crane Line producten (vakwerkgiekkranen en telescoopkranen) brengt Kuiken ‘meer focus aan in de dienstverlening’, zegt het bedrijf. “De Sennebogen Green Line producten (overslag- en recyclingmachines) die Kuiken behoudt, vormen al decennia lang een uitstekende strategische fit met de hoogwaardige, krachtige machines van Volvo Construction Equipment waarvoor Kuiken ook de exclusieve distributeur is in de Benelux”, aldus Kuiken Groep.

Dealers Van den Heuvel en Van Haut nemen de vertegenwoordiging van de Sennebogen Crane Line producten over in respectievelijk Nederland en België.

Goede overgangsfase
“Om de continuïteit op de Benelux markt te kunnen waarborgen, heeft Sennebogen met uiterste zorg geschikte partijen geselecteerd voor de overname van de distributie van de Sennebogen Crane Line producten. Gezamenlijk zorgen we voor een goede overgangsfase, zodat klanten de hoogwaardige kwaliteit en service ontvangen die zij gewend zijn. Onze aangescherpte focus zorgt ervoor dat we als full-service distributeur van de sterke merken Sennebogen Green Line en Volvo Construction
Equipment de dienstverlening naar onze klanten verder kunnen optimaliseren”, aldus Heino Westdijk, CEO van de Kuiken Groep.

“We zijn verheugd dat de Crane Line producten van Sennebogen na bijna een decennium weer terugkeren in onze handen. Bovendien vult het Crane Line assortiment het totale service aanbod van Van Haut in België uitstekend aan”, stelt Dries Van Haut, CEO van Van Haut.

“We verwelkomen de Crane Line producten van Sennebogen in ons assortiment. Dit stelt ons in staat toegevoegde waarde te kunnen leveren naar onze klanten in de Nederlandse markt,” aldus Marc Timmerman, CEO van Van den Heuvel.

Reageer op dit artikel