nieuws

Nooven kan vooruit in klein grondwerk met Doosan DX19

Materieel

Staad BV Veghel leverde een nieuwe Doosan DX19 aan Peter Nooyen grondwerken in Liessel. Voor Nooven is het pas de tweede Doosan, en eigenlijk had hij zijn zinnen gezet op een ander merk. “Maar mijn zoon wilde per se een Doosan, en ik moet toegeven, hij had gelijk. Deze Doosan DX19 is een mooie aanvulling aan ons machinepark, we kunnen nu ook vooruit in het kleine grondwerk.”

Nooven kan vooruit in klein grondwerk met Doosan DX19

Dankzij het inschuifbare onderstel kan de Doosan DX19 gebouwen door de deuropening binnenrijden. De zijdelings verplaatsbare graafarm biedt een prima zicht op het werk.

De DX19 past eenvoudig op een conventionele aanhanger en is, door de in de bovenbouw geïntegreerde verankeringspunten, uiterst makkelijk en veilig te vervoeren, zegt leverancier Staad. De grote kiephoogte maakt het laden van vrachtwagens gemakkelijk en de grote reikwijdte zorgt ervoor dat de machine tijdens het graven minder vaak hoeft te worden verplaatst.

Reageer op dit artikel