nieuws

Bobcat introduceert nieuwe E17z graafmachine

Materieel

Bobcat introduceert de nieuwe E17z graafmachine. Deze binnendraaier maakt de lijn van 1 tot 2-tons Bobcat graafmachines compleet. De E17z heeft een standaard transportgewicht van 1.632 kg, een bedrijfsgewicht van 1.749 kg, een maximale graafdiepte van 2.249 mm en een uitbreekkracht van 16.2 kN.

Bobcat introduceert nieuwe E17z graafmachine

Deze prestaties, in combinatie met de compacte afmetingen en grote stabiliteit, maken de machine de perfecte keuze voor toepassingen in krappe ruimtes waar veel van een machine gevergd wordt, zegt leverancier Inter-Techno.

 

Kenmerken:

  • De machine heeft een ruime bestuurdersruimte. Samen met het goede zicht zorgt dit voor comfort en veiligheid voor de machinist.
  • De binnendraaierbouw zorgt ervoor dat de hoeken van de voorbouw volledig beschermd binnen de zwenkcirkel zijn, met een vrije rotatie van 320°.
  • Met een transportgewicht van 1.632 kg past de machine op een aanhanger met een totaal toegestaan gewicht van 2.200 kg, en met de in de bovenbouw geïntegreerde zekeringspunten is hij gemakkelijker te vervoeren.
  • De maximale kiephoogte van 2.369 mm maakt het laden van vrachtwagens gemakkelijk en met een bereik van 3.923 mm hoeft de machine minder vaak verreden te worden.
  • Leverbaar met een optioneel gecertificeerd ‘object handling device’, bestaande uit een lasthoudklep voor de giek en de arm, een haak en een waarschuwing tegen overbelasting.
  • Door de grote achterklep en de te openen zijbeplating zijn alle onderhoudspunten makkelijk en snel toegankelijk.

 

Reageer op dit artikel