Yanmar

Wil je een Yanmar machine kopen? Dan wil je graag weten hoe deze, in Japan ontwikkelde en in Europa geproduceerde, bouwmachines presteren. Dat kan dankzij de onafhankelijke informatie die de redactie van BouwMachines heeft verzameld op deze site.Wielladers, schrankladers of graafmachines van Yanmar vergelijken met verschillende andere merken en beschikbare machines is hierdoor heel eenvoudig. Op basis hiervan besluit je met vertrouwen of je wel of niet een Yanmar machine koopt.

Yanmar machines getest
Je profiteert op deze site van nieuws, video’s en reportages over Yanmar machines. Alle informatie is zorgvuldig samengesteld door de redactie van BouwMachines. Zo weet je snel welke machine het beste bij jouw inzet en wensen past.

Yanmar bouwmachines - alle onafhankelijke informatie

Het aanbod van Yanmar bestaat onder meer uit:

  • wielladers
  • schrankladers
  • graafmachines

Yanmar Compact Equipment Europe
In 1912 werd Yanmar opgericht in Osaka, Japan. De eerste bouwmachine werd in 1967 op de markt gebracht door het bedrijf. Ook buiten Japan vond veel afzet plaats en uiteindelijk resulteerde dit in de oprichting van Yanmar Compact Equipment Europe in 2010. Geert-Jan de Kok is de importeur van Yanmar voor ons land. Je kunt hier terecht voor nieuwe en gebruikte bouwmachines.

Is een Yanmar machine voor je de juiste keuze?
Wil je materieel van Yanmar kopen, of machines van Yanmar vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Yanmar voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Yanmar.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Yanmar. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?