Wacker Neuson

Ben je van plan om een Wacker Neuson bouwmachine te kopen? Dan helpt de onafhankelijke informatie die de redactie van BouwMachines heeft verzameld op deze site je op weg. Of het nu gaat om graafmachines, dumpers, wielladers of verreikers van Wacker Neuson.

Het vergelijken van Wacker Neuson met verschillende andere merken en beschikbare machines kan hier. Jouw besluit of je wel of niet een Wacker Neuson machine koopt kun je zo goed onderbouwen.

Alles over Wacker Neuson bouwmachines
Op deze site vind je nieuws, video’s en reportages over Wacker Neuson machines, zorgvuldig samengesteld door de redactie van BouwMachines. Aan de hand van deze informatie kun je bepalen welke machine het beste bij jouw inzet en wensen past.

Welke Wacker Neuson selecteer je voor jouw inzet? Deze vraag kun je beter beantwoorden dankzij de onafhankelijke informatie die de redactie van BouwMachines heeft verzameld op deze site. Snel en simpel vergelijken tussen Wacker Neuson en verschillende andere merken en beschikbare machines, hier kan het. Zo kun je weloverwogen beslissen of je wel of niet een Wacker Neuson machine koopt.

Alle info over Wacker Neuson bouwmachines
Doe jouw voordeel met nieuws, video’s en reportages over Wacker Neuson machines op deze site, zorgvuldig samengesteld door de redactie van BouwMachines. Zeer nuttig voor jouw selectie zijn de resultaten van de onafhankelijke praktijktesten en metingen die wij hebben uitgevoerd. Deze informatie helpt jou bij het bepalen welke machine het beste bij jouw inzet en wensen past.

Het aanbod van Wacker Neuson bestaat onder meer uit:

  • graafmachines
  • dumpers
  • knikdumpers
  • wielladers
  • schrankladers

Wacker Neuson Construction Equipment: sinds 1832
De naam Wacker Neuson is uiteraard bekend van hun auto’s en vrachtauto’s, maar ook op het gebied van bouwmachines is het Zweedse bedrijf al jaren actief onder de naam Wacker Neuson Construction Equipment (Wacker Neuson CE). De oorsprong ligt in 1832, toen Johan Theofron Munktell begon met het maken van machines voor de mechanische industrie. Ruim 100 jaar later, in 1950, werd de machinebouwer onderdeel van Wacker Neuson. In 1990 werd de Wacker Neuson Compact-lijn geïntroduceerd, die vandaag nog steeds actief is. Voor Nederland is SMT de importeur en leverancier van Wacker Neuson.

Is een Wacker Neuson machine voor je de juiste keuze?
Wil je materieel van Wacker Neuson kopen, of machines van Wacker Neuson vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Wacker Neuson voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Wacker Neuson.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Wacker Neuson. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?