Schäffer

Welk materieel van Schäffer moet je kopen voor jouw inzet? Met behulp van onafhankelijke informatie die de redactie van BouwMachines heeft verzameld op deze site kom je vanzelf uit bij het antwoord. Het is ons doel om je eenvoudiger te laten vergelijken tussen Schäffer en verschillende andere merken en beschikbare machines. Uiteindelijk kom je daardoor uit bij de machine die het beste past bij jouw inzet en andere wensen.

Alle info over Schäffer bouwmachines
Alle informatie over Schäffer wielladers vind je hier verzameld. Gebruik nieuws, video’s en reportages over de Schäffer machines om tot een weloverwogen beslissing te komen. De informatie is zorgvuldig samengesteld door de redactie van BouwMachines. Beslissen welke machine het beste bij je past wordt daardoor makkelijker.

Het aanbod van Schäffer bestaat onder meer uit:

  • wielladers
  • elektrische wielladers
  • telescopische wielladers

Familiebedrijf in wielladers
Oprichter Heinrich Schäffer begon in 1956 met zijn bedrijf. Na zijn dood in 1981 namen zijn twee zoons het over. Naast reguliere wielladers richt het bedrijf zich inmiddels ook op elektrische wielladers en telescopische wielladers. Voor Nederland is Verhoeven de leverancier van Schäffer.

Is een Schäffer machine voor je de juiste keuze?
Wil je materieel van Schäffer kopen, of machines van Schäffer vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Schäffer voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Schäffer.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Schäffer. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?