Schaeff

Schaeff Bouwmachines

Zoek je naar materieel van Schaeff voor jouw inzet? Of het nu gaat om wielladers, mobiele graafmachines of de minigraafmachines van Schaeff, de onafhankelijke informatie op deze site helpt jou verder.

Verzameld door de redactie van BouwMachines en speciaal geschreven om je eenvoudiger te laten vergelijken tussen Schaeff en verschillende andere merken en beschikbare machines. Zo kun je kiezen welke machine het beste past bij jouw inzet en andere wensen.

Schaeff bouwmachines: alle informatie voorhanden
Hier, op deze site, vind je alle informatie over Schaeff die je kunt gebruiken om de beste keuze te maken voor jouw inzet. Denk daarbij aan nieuws, video’s en reportages over de Schaeff machines, zorgvuldig samengesteld door de redactie van BouwMachines.

Schaeff bouwmachines - alle onafhankelijke informatie

Het aanbod van Schaeff bestaat onder meer uit:

  • wielladers
  • mobiele graafmachines
  • minigraafmachines

Te koop bij Kemp Groep en Hans van Driel
In 1937 begon Schaeff als fabrikant van landbouwmachines, maar vanaf 1949 kwamen daar ook bouwmachines bij. Inmiddels bedient het Duitse bedrijf klanten over de hele wereld. Kemp Groep en Hans van Driel zijn in Nederland de leveranciers van de wielladers, mobiele graafmachines en minigraafmachines van Schaeff.

Hoe presteren machines van Schaeff en wat vinden gebruikers?
Wil je materieel van Schaeff kopen, of machines van Schaeff vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Schaeff voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Schaeff.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Schaeff. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?