Sany

Als je een wiellader of een rupsgraafmachine van Sany wilt kopen, dan wil je uiteraard graag weten waar je op moet letten. Op deze site vind je de informatie die je nodig hebt om te beslissen welke machine het beste bij jouw inzet past. De onafhankelijke informatie die je hier leest, is verzameld door de redactie van BouwMachines. Dit helpt jou om een vergelijking te maken tussen Sany en verschillende andere merken en beschikbare machines.

Wat je ook wilt weten over Sany bouwmachines
Op deze site is alle informatie voorhanden die je nodig hebt om de beste keuze te maken voor jouw inzet. Nieuws, video’s en reportages over de Sany machines helpen je verder, allemaal zorgvuldig samengesteld door de redactie van BouwMachines. Een belangrijke rol is daarnaast weggelegd voor de resultaten van de onafhankelijke praktijktesten en metingen die wij hebben uitgevoerd.

Sany bouwmachines - alle onafhankelijke informatie

Het aanbod van Sany bestaat onder meer uit:

  • wielladers
  • rupsgraafmachines

Sany machines kopen of huren
Het Chinese bouwmachinemerk Sany startte in 1986 als een fabrikant van lasmaterialen. In de jaren negentig kwam daar de productie van grondverzetmachines bij. Sinds 2003 is het bedrijf beursgenoteerd en sinds 2011 staat het in de top 500 van grootste bedrijven ter wereld. Collé is importeur en leverancier van de wielladers en rupsgraafmachines van Sany. Je kunt hier een Sany bouwmachine kopen of huren.

Hoe presteren machines van Sany en wat vinden gebruikers?
Wil je materieel van Sany kopen, of machines van Sany vergelijken met elkaar, klik dan door. Je kunt dan beslissen of een bouwmachine van Sany voor je de juiste keuze is. Dit is ongeacht de vraag of je zou kiezen voor het kopen of huren van een machine van Sany.

Wat je hier vindt, zijn alle denkbare bijzonderheden over de machines van Sany. Wat kunnen ze, waar zijn ze goed in, hoe presteren ze, en wat vinden gebruikers ervan?